Krydret ovnbagt kylling - Saftig og krydret kylling perfekt tilbehør
Opskrifter Livsstil Shop

Krydret ovnbagt kylling

Krydret ovnbagt kylling – Opskrift på lækre saftige kyllingebryster med krydderier og brun farin. Disse kyllingebryster er så gode og nemme at lave. Kyllingebrysterne pensles først med olie og bagefter drysses de med en blanding af paprika, løgpulver, hvidløgspulver, salt, peber og brun farin. Kyllingen bages i ovnen og skæres derefter i skiver eller serveres hele. Det giver nogle kyllingebryster med masser af saft og god smag. Server kyllingen med f.eks. denne spinatsalat og disse parmesankartofler. Rigtig god fornøjelse!

 

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.

 

Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest

Krydret ovnbagt kylling

Tilbehør, Kød til 4 personer
Forberedelse 5 min. / Tilberedning 40 min. / I alt 1 t.
Ingredienser

Krydret ovnbagt kylling

4 stk. kyllingebryst

2 spsk olivenolie

2 spsk. paprika

2 spsk. løgpulver

2 spsk. hvidløgspulver

1 tsk. salt

1 tsk. peber

4 spsk. brun farin

 

Fremgangsmåde

Krydret ovnbagt kylling

175 C varmluft.

Gnid olien ind i kyllingen.

Bland paprika, løgpulver, hvidløgspulver, salt, peber og brun farin sammen og vend kyllingen i krydderiblandingen på begge sider. Placer kyllingen i et fad med bagepapir. bag kyllingen i 10 min. og vend kyllingen og bag i yderligere 25 min.

Lad kyllingen hvile i 10 min. inden den serveres. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.