Konfektstykker – Opskrift på luksus konfektstykker med chokolade, sprød nougat og marcipan. Denne chokoladebar/konfektstykker smager helt vidunderligt, og de er meget nemme at lave. De består af et lag mørk chokolade, nougat med cornflakes, marcipan og endnu et lag chokolade.En perfekt kombination af sødt og sprødt. Nougaten smeltes og der vendes hakkede cornflakes i efterfølgende, hvilket smager virkelig godt. Det er et nemt stykke konfekt at servere i julen og det kan nemt laves nogle dage før, de skal serveres. Pynt konfektstykkerne med hakkede nødder eller frysetørrede bær.
Denne chokoladebar minder meget om min opskrift på hjemmelavet Ragusa, som er med chokolade, nougat og hasselnødder. Rigtig god fornøjelse!
Konfektstykker
Ingredienser
Konfektstykker (ca. 20 stk.)Fremgangsmåde
Konfektstykker
Smelt chokoladen i en skål over vandbad.
Beklæd en brødform på ca. 26 x 13 cm med bagepapir eller endnu bedre en silikone-brødform, som ikke behøver at beklædes med bagepapir. Hæld halvdelen af chokoladen i bunden af formen. Stil formen på køl.
Smelt nougat i en skål over vandbad.
Hak cornflakesne mellem fint i en minihakker og vend dem sammen med den smeltede nougat. Kom nougatlaget på den kolde chokolade og stil formen på køl igen.
Pres eller rul marcipanen ud, så den passer til formen. Læg marcipanen på nougatlaget og dæk med den sidste del smeltede chokolade. Stil på køl indtil det er helt størknet. Stil det evt. i fryseren, hvis konfektstykkerne skal serveres med det samme. Skær ud i små firkanter, gerne med en varm kniv, så er det meget nemmere at skære igennem. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar