Koldskåls crunch – Opsrkfit på lækkert og nemt koldskåls crunch med ristede havregryn med hakkede mandler, smør og sukker. Dette er den lækreste crunch til din koldskål. Koldskåls crunch består af smør og sukker som smeltes på en pande, hvorefter der tilsættes grovvalsede havregryn, hakkede mandler og havsalt, som ristes til det er sprødt og gyldent.
Få min opskrift på den bedste hjemmelavede koldskål lige her.
Man kan købe koldskåls crunch de fleste supermarkeder, men det er så meget nemmere at lave det selv. Koldskåls crunch er ikke kun lækkert på koldskål, men kan også sagtens bruges på skyr, yoghurt eller som topping på is. Det er også lækkert på denne chiagrød koldskål.Koldskåls crunch kan holde sig i en kagedåse eller et glas med låg i 4-5 uger. Det skal helst stå et helt tørt og køligt sted. Rigtig god fornøjelse!
Koldskåls crunch
Ingredienser
Fremgangsmåde
Smelt smør på en pande. Tilsæt sukker til det smeltede smør og rør det rundt til sukkeret er opløst. Tilsæt havregryn, mandler og salt. Rist det hele godt på panden og rør godt undervejs til det er sprødt og gyldent. Pas på det ikke brænder på.
Hæld koldskåls crunch på et stykke bagepapir og lad det afkøle helt inden det hældes i en kagedåse eller et glas med låg. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar