Koldhævede boller med appelsin og chokolade – Opskrift på de lækreste saftige koldhævede boller med havregryn, appelsin og chokolade. De lækreste bløde, sprøde og saftige koldhævede boller med appelsinsaft, appelsinskal, græsk yoghurt, honning, havregryn og mørk chokolade. Derudover er der også tilsat kanel og kardemomme til dejen, hvilket giver bollerne en dejlig smag. Bollerne er super nemme at lave, da dejen blot røres sammen med en ske og koldhæves natten over. Herefter sættes dejen på bageplader med to våde skeer, hvor de efter hæver i 30 min. in den de pensles med sammenpisket æg og bages.
Bollerne er perfekte at servere til morgenmad eller til at tage med på madpakken. Og hvis alle bollerne ikke når at blive spist, så kan de sagtens fryses ned. Prøv også min opskrift på verdens nemmeste koldhævede boller. Rigtig god fornøjelse!
Koldhævede boller med appelsin og chokolade
Ingredienser
Koldhævede boller med appelsin og chokoladeFremgangsmåde
Koldhævede boller med appelsin og chokolade
Kom vand, appelsinsaft og skal og honning i en stor skål. Rør gæren ud i væsken. Tilsæt græsk yoghurt og havregryn og lad det stå i 5 min. Tilsæt herefter kanel, kardemomme, hvedemel og salt. Rør godt rundt med en ske til en klistret dej. Vend den hakkede chokolade i dejen. Kom film over skålen og stil dejen på køl til dagen efter.
Beklæd 2 bageplader med bagepapir. Gør to skeer våde og sæt 5 boller på hver bageplade. Lad bollerne efterhæve i 30 min.
Tænd ovnen på 220 C varmluft.
Pensl bollerne med æg og bag bollerne i ca. 18 min. Lad dem afkøle på en rist og server. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar