Koldhævede boller med appelsin og chokolade - Boller med appelsin

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Koldhævede boller med appelsin og chokolade

 

Koldhævede boller med appelsin og chokolade – Opskrift på de lækreste saftige koldhævede boller med havregryn, appelsin og chokolade. De lækreste bløde, sprøde og saftige koldhævede boller med appelsinsaft, appelsinskal, græsk yoghurt, honning, havregryn og mørk chokolade. Derudover er der også tilsat kanel og kardemomme til dejen, hvilket giver bollerne en dejlig smag. Bollerne er super nemme at lave, da dejen blot røres sammen med en ske og koldhæves natten over. Herefter sættes dejen på bageplader med to våde skeer, hvor de efter hæver i 30 min. in den de pensles med sammenpisket æg og bages.

Bollerne er perfekte at servere til morgenmad eller til at tage med på madpakken. Og hvis alle bollerne ikke når at blive spist, så kan de sagtens fryses ned. Prøv også min opskrift på verdens nemmeste koldhævede boller. Rigtig god fornøjelse!

Koldhævede boller med appelsin og chokolade

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning + 12 t.
I alt + 12 t.

Ingredienser

Koldhævede boller med appelsin og chokolade

Fremgangsmåde

Koldhævede boller med appelsin og chokolade

Kom vand, appelsinsaft og skal og honning i en stor skål. Rør gæren ud i væsken. Tilsæt græsk yoghurt og havregryn og lad det stå i 5 min. Tilsæt herefter kanel, kardemomme, hvedemel og salt. Rør godt rundt med en ske til en klistret dej. Vend den hakkede chokolade i dejen. Kom film over skålen og stil dejen på køl til dagen efter.

Beklæd 2 bageplader med bagepapir. Gør to skeer våde og sæt 5 boller på hver bageplade. Lad bollerne efterhæve i 30 min.

Tænd ovnen på 220 C varmluft.

Pensl bollerne med æg og bag bollerne i ca. 18 min. Lad dem afkøle på en rist og server. Velbekomme!

 

 

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar