Knuste kartofler med majs og fetadip - Perfekt tilbehør til aftensmaden
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Knuste kartofler med majs og fetadip

Knuste kartofler med majs og fetadip – Opskrift på knuste kartofler bagt med hvidløgsolie, friske majs og serveret med fetadip. Knuste kartofler er perfekt tilbehør til aftensmaden. Knuste kartofler laves ved at koge kartofler møre, hvorefter man “knuser dem”, ved at trykke på dem med et glas eller lign. Herefter smøres de med hvidløgsolie og toppes med friske majs skåret fra majskolber og bages i ovnen til de bliver gyldne og sprøde. Herefter toppes d med fetadip , som enten kan fordeles ovenpå kartoflerne eller serveres ved siden af.

De knuste kartofler er perfekt tilbehør til f.eks. kød og fisk til aftensmaden. Prøv også at dryp med pesto over de bagte kartofler. Rigtig god fornøjelse!

Knuste kartofler med majs og fetadip

Opskrift til 4-6 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 1 t.
I alt 1 t. 15 min.

Ingredienser

Knuste kartofler
Hvidløgsolie
Derudover

Fremgangsmåde

Knuste kartofler

Rens kartoflerne, med skræl, og kog dem møre i saltet vand.

Hvidløgsolie

Rør olien sammen med hvidløg og salt.

Tænd ovnen på 230 C varmluft.

Kom de kogte kartofler på en bageplade med bagepapir. Pres kartoflerne let ned med bunden af et glas. Pensl med hvidløgsolie og drys med parmesan. Bag kartoflerne i ovnen i ca. 30-35 minutter eller indtil de er gyldne og sprøde. Pynt med frisk persille eller purløg, pynt med fetadip eller server det ved siden af. Server straks. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar