Knuste kartofler med majs og fetadip - Perfekt tilbehør til aftensmaden
Opskrifter Livsstil Shop

Knuste kartofler med majs og fetadip

Knuste kartofler med majs og fetadip – Opskrift på knuste kartofler bagt med hvidløgsolie, friske majs og serveret med fetadip. Knuste kartofler er perfekt tilbehør til aftensmaden. Knuste kartofler laves ved at koge kartofler møre, hvorefter man “knuser dem”, ved at trykke på dem med et glas eller lign. Herefter smøres de med hvidløgsolie og toppes med friske majs skåret fra majskolber og bages i ovnen til de bliver gyldne og sprøde. Herefter toppes d med fetadip , som enten kan fordeles ovenpå kartoflerne eller serveres ved siden af.

De knuste kartofler er perfekt tilbehør til f.eks. kød og fisk til aftensmaden. Prøv også at dryp med pesto over de bagte kartofler. Rigtig god fornøjelse!

 

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.

Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Kartofler, Tilbehør til 4-6 personer
Forberedelse 15 min. / Tilberedning 1 t. / I alt 1 t. 15 min.
Ingredienser

Knuste kartofler

1 kg kartofler

Hvidløgsolie

0,5 dl olie

3 fed hvidløg, presset

1/2 tsk. salt

Derudover

Frisk majs skåret af 2 majskolber

Fetadip

Frisk persille eller purløg til pynt

Fremgangsmåde

Knuste kartofler

Rens kartoflerne, med skræl, og kog dem møre i saltet vand.

Hvidløgsolie

Rør olien sammen med hvidløg og salt.

Tænd ovnen på 230 C varmluft.

Kom de kogte kartofler på en bageplade med bagepapir. Pres kartoflerne let ned med bunden af et glas. Pensl med hvidløgsolie og drys med parmesan. Bag kartoflerne i ovnen i ca. 30-35 minutter eller indtil de er gyldne og sprøde. Pynt med frisk persille eller purløg, pynt med fetadip eller server det ved siden af. Server straks. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.