Klassiske havregrynskugler – Opskrift på klassiske havregrynskugler med havregryn, smør, kakao og appelsin. Havregrynskugler er nok en af mine favoritter, når det gælder julekonfekt. Havregrynskugler minder mig om hyggestunder med min familie, hvor mine søskende og jeg hjalp min mor med at lave dem. Faktisk så lavede jeg også tit havregrynskugler sammen med mine veninder, når vi kom hjem fra skole. Alle kan lave havregrynskugler, og det er så hyggeligt at gøre det sammen med andre.
Jeg tilsætter appelsinsaft i massen, men man kan også tilsætte piskefløde eller stærk kaffe.
Havregrynskuglerne kan rulles i forskelligt pynt f.eks. kakao, kokosmel, hakkede hasselnødder eller farverigt krymmel. Jeg har lidt forskellige havregrynskugle-opskrifter: Havregrynskuglekage med chokolade ganache, havregrynskugle-fudge og havregrynskugler med nutella. Rigtig god fornøjelse!
Klassiske havregrynskugler
Ingredienser
HavregrynskuglerFremgangsmåde
Havregrynskugler
Kom alle ingredienserne i en skål og bland det sammen med hænderne til en ensartet masse. Tril massen til ca. 15 kugler og rul dem i f.eks. krymmel eller kokosmel. Stil havregrynskuglerne på køl indtil de skal spises. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar
Når du skriver vanilje, er det så vaniljesukker, vanilje paste eller noget helt tredje du mener?
Enten vaniljesukker eller vaniljepaste 🙂
Smøret skal ikke smeltes men knaes inn i massen? ?
Ja, lige præcis 🙂
Hvor længe kan de holdes?
Op til en uge på køl 🙂