Kladdkaka cookies med Dumle - Chokoladecookies med Dumle

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Kladdkaka cookies med Dumle

Kladdkaka cookies med Dumle – Opskrift på de bedste chokoladecookies ala svensk chokolade kladdkaka med Dumle. Disse cookies er så gode og nemme at bage. Cookiesne kan laves på bare 15-20 min. og de kræver ikke særlig mange ingredienser. De er så lækre sprøde rundt i kanten og bløde og seje inde i midten. Det bedste ved disse cookies er Dumle karamellerne som kommes på dejen inden den bages i ovnen. Karamellerne flyder lidt ud og bliver så lækker under bagning. Jeg elsker at drysse lidt havsalt udover de færdigbagte cookies, men det kan man sagtens undlade.

Min opskrift på browniecookies er meget anderledes i forhold til disse kladdkaka cookies, da kladdkaka cookies dejen ikke skal piskes eller stå på køl. Det hele røres blot sammen med en dejskraber og så sættes dejen på bagepladen med det samme og bages straks i ovnen. Dejen flyder ud, og de færdigbagte cookies skal helst afkøles inden de serveres, så er de nemlig helt faste, bløde og sprøde. Rigtig god fornøjelse!

Kladdkaka cookies med Dumle

Opskrift til 6-8 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 10 min.
I alt 20 min.

Ingredienser

Kladdkaka cookies (ca. 12 stk.)

Fremgangsmåde

Kladdkaka cookies

Tænd ovnen på 175 C varmluft.

Smelt smør og chokolade i en lille gryde. Stil det til side.

Rør sukker og æg sammen i en skål med en dejskraber (det skal ikke piskes). Tilsæt mel, kakao, bagepulver og smør-chokoladeblandingen og rør det godt sammen til en ensartet dej.

Beklæd en bageplade med bagepapir. Form dejen med en isske og sæt ca. 5 dejkugler på bagepladen. Kom dumle på dejen og bag cookies i ca. 8-10 min. Dejen flyder lidt ud, under bagningen. Tag cookiesne ud og drys med havsalt og lad cookies afkøle. De skal være bløde. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar