Glutenfri brownie cookies – Opskrift glutenfri brownie cookies med brunet smør. Disse cookies er skøn blanding mellem en cookie og en brownie. De lækreste chewy, sprøde, bløde og helt perfekte glutenfri brownie chokoladecookies. De smager så skønt! Jeg har lavet disse cookies efter min opskrift på alm. brownie cookies og så undladt melet og lavet et par småjusteringer. Brownie cookiesne kan nydes, imens de stadig er lune eller også når de er kølet helt af – begge dele smager vidunderligt.
Jeg har lavet cookies med brunet smør, som giver en dejlig smag af nødder. Det er meget nemt at lave brunet smør. Smørret kommes i en lille gryde og smeltes ved middelhøj varme. Det skal gerne bruse og boble, og når det bliver gylden brun og dufter dejlig “nøddet”, så er smørret klar.
Jeg har virkelig en svaghed for cookies, især dem der er helt sprøde udenpå og chewy indeni. I er også vilde med cookies her på bloggen, kan jeg se. I hvert fald er min opskrift på chocolate chunk cookies røget helt til tops – hver dag er der flere 1000 mennesker inde at kigge på den opskrift, tusind tak for det! Rigtig god fornøjelse!
Glutenfri brownie cookies
Ingredienser
Brownie cookies (12 stk.)Fremgangsmåde
Brownie cookies
Smelt chokoladen. Brun smørret i en gryde ved middelhøj varme. Det skal boble og sprøjte lidt. Smørret er klar når det er blevet gyldent brunt og dufter dejligt af nødder. Hæld smørret i chokoladen og rør det sammen til en ensartet masse.
Pisk brun farin, sukker og æg sammen til det er lyst og luftigt – det tager ca. 5 minutter. Pisk chokoladeblandingen i æggemassen. Bland kakao, bagepulver og salt sammen i en skål og vend det i dejen. Vend tilsidst den hakkede chokolade i dejen. Sæt dejen på køl i 1-2 timer indtil den har sat sig.
Tænd ovnen på 180 C varmluft.
Beklæd en bageplade med bagepapir og form ca. 12 lige store kugler med f.eks. en isske og placer dem på bagepladen, med god plads imellem hver kugle. Bag cookies i ca. 12-14 minutter indtil de krakelerer og stadig er bløde indeni. Lad cookiesne køle af på en rist og nyd dem. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar
Kan man lave dejen om aftenen og lade den stå på køl natten over og bage dem dagen efter?
Ja, det kan man godt 🙂
Jeg har bagt disse cookies i dag, og wauw! De er virkelig lækre! Jeg troede ikke de kunne blive så crispy udenpå samtidig med de er så bløde og chewy indeni. De kan varmt anbefales!
Kan man lave disse som små kugler og fryse ned indtil de skal bruges?
Ja, det kan man sagtens 🙂