Denne opskrift på nem og lækker kiksekage er altid et sikkert hit! Den bløde chokolade ganache samt de sprøde kiks er en perfekt kombination. Hjemme hos mig laver vi altid kiksekage i efterårsferien, men da vi var i Madrid det meste af ferien, nåede vi det desværre ikke denne gang. MEN her til morgen kunne jeg lige nå at bikse en sammen, så vi kan smage den i aften til Vild Med Dans. Sidste år filmede jeg en opskriftsvideo, som I kan se ovenover. Må I få den bedste fredag og weekend. Her kommer opskriften:
Kiksekage
Ingredienser
Fremgangsmåde
Smelt smør og chokolade i en gryde. Lad det køle lidt af. Pisk imens æggeblommer og flormelis lyst og luftigt. Tilsæt herefter chokoladen heri og pisk godt igen.
Beklæd en rugbrødsform med husholdningsfilm.
Start med at kom chokolade i bunden og lidt op at siderne og læg et kikselag på. Fortsæt skiftevis med et chokoladelag og kikselag. Afslut med et lag chokolade og fold husholdningsfilm over kagen.
Stil kagen på køl i mindst 3 timer – gerne natten over. Skær den ud i skiver og server. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar