Opskrift på nem og lækker kiksekage

SE ALLE MINE OPSKRIFTER TIL PÅSKEFROKOSTEN HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Kiksekage

Denne opskrift på nem og lækker kiksekage er altid et sikkert hit! Den bløde chokolade ganache samt de sprøde kiks er en perfekt kombination. Hjemme hos mig laver vi altid kiksekage i efterårsferien, men da vi var i Madrid det meste af ferien, nåede vi det desværre ikke denne gang. MEN her til morgen kunne jeg lige nå at bikse en sammen, så vi kan smage den i aften til Vild Med Dans. Sidste år filmede jeg en opskriftsvideo, som I kan se ovenover. Må I få den bedste fredag og weekend. Her kommer opskriften:

 

Kiksekage

Ingredienser

Fremgangsmåde

Smelt smør og chokolade i en gryde. Lad det køle lidt af. Pisk imens æggeblommer og flormelis lyst og luftigt. Tilsæt herefter chokoladen heri og pisk godt igen.

Beklæd en rugbrødsform med husholdningsfilm.

Start med at kom chokolade i bunden og lidt op at siderne og læg et kikselag på. Fortsæt skiftevis med et chokoladelag og kikselag. Afslut med et lag chokolade og fold husholdningsfilm over kagen.

Stil kagen på køl i mindst 3 timer – gerne natten over. Skær den ud i skiver og server. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar