Kartoffelvafler - Opskrift på lækre kartoffelvafler lavet med kogte kartofler
Opskrifter Livsstil Shop

Kartoffelvafler

Kartoffelvafler – Opskrift på lækre kartoffelvafler lavet med kogte kartofler. Disse vafler med kartofler er perfekte at servere til frokost eller aftensmad. Vaflerne laves med kogte og afkølede kartofler som blendes sammen med æg. Her tilsættes der efterfølgende hvedemel, salt, hvidløgspulver og løgpulver. Dejen bages efterfølgende i vaffeljern.

Hvis man har kogte kartofler til overs, så er disse vafler et perfekt stop madspild projekt. Der bliver til ca. 6-8 vafler i denne opskrift, men der kan sagtens laves dobbeltportion, hvis du har mange kogte kartofler tilovers. Vaflerne er fryseegnede. Prøv også disse 3 x madvafler. Rigtig god fornøjelse!

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen. Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Kartoffelvafler

Madvafler til 4 personer
Forberedelse 15 min. / Tilberedning 10 min. / I alt 30 min.
Ingredienser

Kartoffelvafler (ca. 6-8 stk.)

350 g kartofler, kogte og afkølede

2 æg

2,5 dl mælk

100 g hvedemel

1 tsk. salt

1/2 tsk. løgpulver

1/2 tsk. hvidløgspulver

Smør til stegning

 

 

Fremgangsmåde

Kartoffelvafler

Blend kogte og afkølede kartofler med æg. Tilsæt mælk, hvedemel, salt, løgpulver og hvidløgspulver. Blend til en ensartet og tyk dej.

Varm et vaffeljern op. Kom smør i vaffeljernet og fordel det med en pensl. Bag vaflerne i ca. 3-4 min. eller indtil de er gyldne og sprøde. Afkøl vaflerne på en bagerist. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.