Opskrift på lækre sukkerfrie vafler med kakaoskum
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Sukkerfrie vafler med kakaoskum

Det er mandag og der er helt hvidt af sne udenfor. Sådan et vejr kalder på sukkerfrie vafler med kakaoskum og toppings. Disse skønne vafler er uden sukker og mel, men du kan sagtens tilsætte hvedemel i stedet for FiberHUSK, som jeg har brugt. Hvis du vil have vaflerne lidt sødere, så kan du blende en halv moden banan i dejen. Rigtig god fornøjelse!

Sukkerfrie vafler med kakaoskum

Ingredienser

Vafler (8 stk.):
Kakaoskum:

Fremgangsmåde

Vafler:

Blend alle ingredienserne sammen til en ensartet masse. Varm et vaffeljern op og bag vaflerne  til de er sprøde og gyldne. Lad dem køle af på en rist.

Pisk fløden til en let skum og drys kakaopulveret i og vend det rundt i flødeskummet. Server vaflerne med kakaoskum og f.eks. kokossmil eller friske bær. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar