Det er mandag og der er helt hvidt af sne udenfor. Sådan et vejr kalder på sukkerfrie vafler med kakaoskum og toppings. Disse skønne vafler er uden sukker og mel, men du kan sagtens tilsætte hvedemel i stedet for FiberHUSK, som jeg har brugt. Hvis du vil have vaflerne lidt sødere, så kan du blende en halv moden banan i dejen. Rigtig god fornøjelse!
Ingredienser
Vafler (8 stk.):
4 æg
100 g mandelmel (mandler blendet til fint mel)
1,5 dl piskefløde eller mælk
1 tsk. bagepulver
2 spsk. FiberHUSK, eller hvedemel
2 tsk. vaniljepulver
Smør eller kokosolie til stegning
Kakaoskum:
2 dl piskefløde
2 spsk. kakaopulver
Fremgangsmåde
Vafler:
Blend alle ingredienserne sammen til en ensartet masse. Varm et vaffeljern op og bag vaflerne til de er sprøde og gyldne. Lad dem køle af på en rist.
Pisk fløden til en let skum og drys kakaopulveret i og vend det rundt i flødeskummet. Server vaflerne med kakaoskum og f.eks. kokossmil eller friske bær. Velbekomme!