Kartoffelvafler – Opskrift på lækre kartoffelvafler lavet med kogte kartofler. Disse vafler med kartofler er perfekte at servere til frokost eller aftensmad. Vaflerne laves med kogte og afkølede kartofler som blendes sammen med æg. Her tilsættes der efterfølgende hvedemel, salt, hvidløgspulver og løgpulver. Dejen bages efterfølgende i vaffeljern.
Hvis man har kogte kartofler til overs, så er disse vafler et perfekt stop madspild projekt. Der bliver til ca. 6-8 vafler i denne opskrift, men der kan sagtens laves dobbeltportion, hvis du har mange kogte kartofler tilovers. Vaflerne er fryseegnede. Prøv også disse 3 x madvafler. Rigtig god fornøjelse!
Kartoffelvafler
Ingredienser
Fremgangsmåde
Kartoffelvafler (ca. 6-8 stk.)
Blend kogte og afkølede kartofler med æg. Tilsæt mælk, hvedemel, salt, løgpulver og hvidløgspulver. Blend til en ensartet og tyk dej.
Varm et vaffeljern op. Kom smør i vaffeljernet og fordel det med en pensl. Bag vaflerne i ca. 3-4 min. eller indtil de er gyldne og sprøde. Afkøl vaflerne på en bagerist. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar