Kartoffelvafler - Opskrift på lækre kartoffelvafler lavet med kogte kartofler

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Kartoffelvafler

Kartoffelvafler – Opskrift på lækre kartoffelvafler lavet med kogte kartofler. Disse vafler med kartofler er perfekte at servere til frokost eller aftensmad. Vaflerne laves med kogte og afkølede kartofler som blendes sammen med æg. Her tilsættes der efterfølgende hvedemel, salt, hvidløgspulver og løgpulver. Dejen bages efterfølgende i vaffeljern.

Hvis man har kogte kartofler til overs, så er disse vafler et perfekt stop madspild projekt. Der bliver til ca. 6-8 vafler i denne opskrift, men der kan sagtens laves dobbeltportion, hvis du har mange kogte kartofler tilovers. Vaflerne er fryseegnede. Prøv også disse 3 x madvafler. Rigtig god fornøjelse!

Kartoffelvafler

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 10 min.
I alt 30 min.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Kartoffelvafler (ca. 6-8 stk.)

Blend kogte og afkølede kartofler med æg. Tilsæt mælk, hvedemel, salt, løgpulver og hvidløgspulver. Blend til en ensartet og tyk dej.

Varm et vaffeljern op. Kom smør i vaffeljernet og fordel det med en pensl. Bag vaflerne i ca. 3-4 min. eller indtil de er gyldne og sprøde. Afkøl vaflerne på en bagerist. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar