Kartoffelsalat – opskrift på min bedste klassiske kolde kartoffelsalat. Kartoffelsalat er altid godt, og især når den er hjemmelavet. Jeg laver kartoffelsalat med en dressing af mayonnaise, creme fraiche, revet løg og smager den til med sukker og salt og peber. Det er meget nemt og enkelt at lave en god kartoffelsalat. Jeg pynter kartoffelsalaten med purløg og friske ærter, men prøv også med tynde skiver af radiser eller forårsløg. Server kartoffelsalaten til sommerens grillretter og selvfølgelig til frikadeller. Kartoffelsalaten kan sagtens laves dagen i forvejen. Enten kan den laves helt færdig og blot opbevares på køl. Eller kartoflerne koges og dressingen laves dagen inden, og så vendes det hele sammen lige inden servering. Prøv også min mors meget populære grønne kartoffelsalat med krydderurter og friske asparges. Rigtig god fornøjelse!
Kartoffelsalat
Ingredienser
KartoffelsalatFremgangsmåde
Kartoffelsalat
Kog kartoflerne møre i letsaltet vand. Lad kartoflerne afkøle.
Del kartoflerne over i to dele, eller lad dem være hele afhængig af, hvor store kartoflerne er.
Rør mayonnaise sammen med creme fraiche. Tilsæt revet løg, sukker og smag til med salt og peber. Vend forsigtigt kartoflerne i dressingen, uden at ødelægge kartoflerne. Kom kartoffelsalaten i en skål eller et fad og pynt med purløg og ærter. Opbevar kartoffelsalaten på køl indtil servering. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar