Kanelsnelge med æble og crumble - Opskrift på de bedste kanelsnelge med æble og crumble
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Kanelsnelge med æble og crumble

Kanelsnelge med æble og crumble – opskrift på de bedste kanelsnegle med æble og sprød crumble. Disse kanelsnegle er nogle af de bedste og vildeste jeg har bagt. Kanelsneglene er efter opskrift på mine nemme og snaskede snegle ,og hvor jeg her har tilsat æbler til remoncen og drysset en crumble udover sneglene. SÅ lækkert! Sneglene er perfekte at bage nu, hvor der er massere af forskellige æblesorter. Jeg har brugt madæbler, fra min mormors have. Crumblen bliver så sprød og nærmest karamelliseret, hvilket smager skønt til de syrlige æblestykker. Nyd sneglene som de er, eller server dem sammen med en kugle vaniljeis. Prøv også mine kanelsnegle med kagecreme eller mine snegle med drømmekage fyld. Rigtig god fornøjelse!

Kanelsnelge med æble og crumble

Opskrift til 6-8 personer
Forberedelse 1 t. 30 min.
Tilberedning 1 t.
I alt 2 t. 30 min.

Ingredienser

Dej
Remonce
Crumble
Derudover

Fremgangsmåde

Dej

Opløs gæren i halvdelen af den lunkne mælk i en røremaskine. Når det er opløst hældes resten af mælken i. Tilsæt salt, sukker, æg, smør og kardemomme og rør godt. Tilsæt nu ca. halvdelen af melet og ælt dejen på maskinen. Tilsæt derefter resten af melet indtil dejen ikke er klistret og slipper skålen, når den rører rundt. Lad dejen hæve i skålen i 1 time under et viskestykke.

Remoncen

Bland alle ingredienserne godt sammen med en gaffel og stil til side, til det skal bruges.

Crumble

Bland det smeltede smør med sirup og tilsæt de øvrige ingredienser. Rør det godt sammen til en ensartet masse. Stil det til side, til det skal bruges.

Sådan laver du kanelsneglene

Rul dejen ud i en firkant på et bord drysset med en anelse mel. Fordel remoncen på hele dejen og helt ud til kanterne. Fordel herefter æbletern på dejen. Rul dejen til en lang pølse og skær ca. 16-18 lige store kanelsnegle ud. Beklæd et ildfastfad eller en bradepande med bagepapir og placer kanelsneglene heri, så de kan hæve sammen. Lad kanelsneglene hæve i 30 minutter.

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Fordel crumblen henover kanelsneglene og bag det i ca. 45 minutter eller indtil crumblen tager farve og er sprød. Læg evt. et stykke staniol henover, så crumblen ikke bliver brændt, før kanelsneglene er bagt. Lad sneglene afkøle før servering. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar