Kanelsnegle med karamel, chokolade og pekannødder

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Kanelsnegle med karamel, chokolade og pekannødder

Disse kanelsnegle med karamel, chokolade og pekannødder er for vilde!! Snaskede, sprøde og bløde snegle med luksusfyld. Det er kanelsnegle, bare uden kanel eller jo, der er kanel i selve dejen, men selve fyldet består af mørk chokolade, dulce de leche karamel og pekannødder. Jeg har serveret disse snegle med en flødeost/karamelfrosting, men man kan også bare lave en helt almindelig glasur med flormelis og kogende vand. God fornøjelse!

Kanelsnegle med karamel, chokolade og pekannødder

Ingredienser

Opskriften giver ca. 20 kanelsnegle
Fyld:
Frosting:

Fremgangsmåde

Dej:

Opløs gæren i halvdelen af den lunkne mælk i en røremaskine. Når det er opløst hældes resten af mælken i. Tilsæt salt, sukker, æg, smør og kardemomme og rør godt. Tilsæt nu ca. halvdelen af melet og ælt dejen på maskinen. Tilsæt derefter resten af melet indtil dejen ikke er klistret og slipper skålen, når den rører rundt. Det tager ca. 10 minutter. Lad dejen hæve i skålen i 1 time under husholdningsfilm.

Fyld:

Bland alle ingredienserne godt sammen og stil til side, til det skal bruges.

Sådan laver du kanelsneglene:

Rul dejen ud i en firkant på et bord drysset med en anelse mel. Fordel fyldet på hele dejen og helt ud til kanterne. Rul dejen til en lang pølse og skær nogle lige store snegle ud og placer dem tæt sammen på en bageplade eller en bageform beklædt med bagepapir. Lad sneglene hæve i 30 minutter, imens du tænder ovnen på 180 C. Pensl sneglene med æg og bag snegle-kagen  i ca. 20-25 minutter.

Frosting:

Rør ingredienserne sammen til en ensartet frosting. Den skal være lidt tynd i det, men hvis du syntes den er lige lidt for tynd, så tilføj bare lidt mere flormelis. Smør frostingen på de lune snegle og nyd dem helst med det samme. Sneglene kan fryses og blot varmes i ovnen eller på en brødrister inden servering. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

8 kommentarer
  1. Dulce de Leche i din nye opskrift kanelsnegle m……. koger du det i 4 timer el bruger du det direkte fra dåsen ?

    1. Jeg bruger det, der er færdigt, og som hedder dulce de leche (det er kondenseret mælk, som allerede er indkogt). Så det er nemmest 🙂

    1. I Meny og Inco 🙂 Men de fleste supermarkeder sælger kondenseret mælk, som koges i 3 timer og bliver til dulce de leche 🙂

    1. Dulce de leche er indeni sneglene og ovenpå er det blandet med flødeost, derfor ser det lyst ud. Det er ikke kondenseret mælk, jeg har brugt 🙂

Skriv en kommentar