Kage med kanelknas – Opskrift på nem svampet kage med kanelknas topping med hasselnødder, muscovadosukker og kanel.
Denne svampede kage med kanelknas er så nem og virkelig lækker. Kagen laves med en nem og luftig dej med kærnemælk og vanilje. Dejen kommes i en form. Kanelknasen, som består af smør, muscovadosukker, kanel, hasselnødder og piskefløde, hældes på dejen og kagen bages. Det er en super svampet kage, som smager dejligt af kanel, vanilje og nødder.
Kagen er perfekt at servere til eftermiddagskaffen eller aftenkaffen. Prøv også min opskrift på svampet kage med smørstegte æbler og kanel. Rigtig god fornøjelse!
Kage med kanelknas
Ingredienser
DejFremgangsmåde
Dej
Tænd ovnen på 175 C varmluft.
Pisk æg og sukker sammen til en tyk og luftig æggesnaps. Bland vaniljesukker, hvedemel og bagepulver sammen og pisk det i dejen skiftevis med kærnemælk. Beklæd en form på 24×30 med bagepapir.
Kanelknas
Kom alle ingredienserne i en gryde og lad det koge op under omrøring. Kog i et par minutter.
Hæld kanelknas udover dejen og rør det lidt ned i dejen. Bag kagen i ca. 20 min. Server kagen. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar
Kan man bruge mandler i steder for hasselnødder ?
Ja, mandler kan sagtens bruges 🙂
Hvis man bager dem som muffins, hvor længe ville du så give dem?
Er det mørk eller lys muscovado?
Kan man lave den dagen før, tror du? 🙂
Den er allerbedst, når den lige er bagt, men hvis den pakkes godt ind, så kan den sagtens serveres dagen efter 🙂
Jeg bruger mørk muscovado 🙂