Jordbærtærte croissanter - Croissanter med jordbærtærte fyld
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Jordbærtærte croissanter

Jordbærtærte croissanter – Opskrift på lækre croissanter med fyld som en jordbærtærte. Disse croissanter er fyldt med marcipanmasse, kagecreme, jordbær og smeltet mørk chokolade.

Disse snyde jordbærtærte croissanter er købt fra frost i Rema1000 og de er lynhurtige at lave. Vaniljecreme er faktisk også lidt en snyde creme, da jeg har brugt kagecreme på brev fra Dr. Oetker. Det tager ingen tid at lave, og når cremen har stået på køl vender jeg den med flødeskum. Hvis du gerne vil lave hjemmelavet vaniljecreme, så se opskriften lige her. Det tager ingen tid at lave disse og de er perfekte at servere til gæster, hvor man ikke gider at stå flere timer i køkkenet. Rigtig god fornøjelse!

Jordbærtærte croissanter

Opskrift til 8 stk.
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 15 min.
I alt 30 min.

Ingredienser

Marcipanmasse
Kagecreme
Derudover

Fremgangsmåde

Marcipanmasse

Kør marcipan og sukker i en foodprocessor. Tilsæt æggehviden og kør til en ensartet masse. Kom massen i en sprøjtepose med stjernestyl.

Kagecreme

Lav kagecremen som beskrevet på pakken. Stil den på køl i 20 min. Pisk herefter fløden til en let skum og vend den forsigtigt i kagecremen. Kom vaniljecremen i en sprøjtepose og klip et hul forenden.

Skær croissanterne igennem. Sprøjt marcipanmassen ud på croissanterne og sprøjt vaniljecreme ovenpå. Læg jordbærskiverne på og luk croissanterne. Dryp med smeltet mørk chokolade. Server straks eller opbevar på køl indtil servering. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar