Jordbærtærte croissanter – Opskrift på lækre croissanter med fyld som en jordbærtærte. Disse croissanter er fyldt med marcipanmasse, kagecreme, jordbær og smeltet mørk chokolade.
Disse snyde jordbærtærte croissanter er købt fra frost i Rema1000 og de er lynhurtige at lave. Vaniljecreme er faktisk også lidt en snyde creme, da jeg har brugt kagecreme på brev fra Dr. Oetker. Det tager ingen tid at lave, og når cremen har stået på køl vender jeg den med flødeskum. Hvis du gerne vil lave hjemmelavet vaniljecreme, så se opskriften lige her. Det tager ingen tid at lave disse og de er perfekte at servere til gæster, hvor man ikke gider at stå flere timer i køkkenet. Rigtig god fornøjelse!
Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.
Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.
Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.
Ingredienser
Marcipanmasse
150 g marcipan
50 g sukker
1 æggehvide
Kagecreme
1/2 brev Dr. Oetker kagecreme
3 dl piskefløde
Derudover
8 færdigbagte croissanter
1 bakke jordbær, skåret i skiver
Smeltet mørk chokolade
Fremgangsmåde
Marcipanmasse
Kør marcipan og sukker i en foodprocessor. Tilsæt æggehviden og kør til en ensartet masse. Kom massen i en sprøjtepose med stjernestyl.
Kagecreme
Lav kagecremen som beskrevet på pakken. Stil den på køl i 20 min. Pisk herefter fløden til en let skum og vend den forsigtigt i kagecremen. Kom vaniljecremen i en sprøjtepose og klip et hul forenden.
Skær croissanterne igennem. Sprøjt marcipanmassen ud på croissanterne og sprøjt vaniljecreme ovenpå. Læg jordbærskiverne på og luk croissanterne. Dryp med smeltet mørk chokolade. Server straks eller opbevar på køl indtil servering. Velbekomme!