Japansk æggesandwich - Japansk æggesalatsandwich

SE ALLE MINE OPSKRIFTER TIL PÅSKEFROKOSTEN HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Japansk æggesandwich

Japansk æggesandwich – Opskrift på japansk æggesandwich eller Japanese Egg Sando “Tamago Sando” med lyst brød og æggesalat. Denne sandwich stammer fra Japan og er en utrolig nem og lækker sandwich med æggesalat. Æggesalaten består af ganske få ingredienser nemlig kogte æg, mayonnaise, salt, peber og tabasco. Den lækre og cremede æggesalat kommes i lyst toastbrød, som i den originale sandwich er japanese milk bread, som minder meget om brioche brød. Jeg har en opskrift på brioche brød lige her. Man kan også bare bruge alm. toastbrød.

Normalt bruges der Kewpie mayo, som er en japansk mayonnaise, men man kan også sagtens bruge alm. mayonnaise, jeg bruger Hellmann’s. Denne sandwich findes også i en variant, hvor man kommer et smilende æg i midten af sandwichen, og når man så skærer sin sandwich over, så skærer man også ægget over og kan se det indeni. Det ser super flot ud.

Prøv også min opskrift på klassisk æggesalat med karry og karse. Rigtig god fornøjelse!

 

Japansk æggesandwich

Opskrift til 4 stk.
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 10 min.
I alt 20 min.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Kog æggene i 7 min. Pil æggene og skær dem i halve. Tag blommen ud og kom dem i en skål og mos dem sammen med mayonnaise, Tabasco, salt og peber.

Hak hviderne godt med en kniv og vend hviderne ned til æggeblommerne til en cremet æggesalat.

Skær kanterne af brødskiverne. Kom æggesalat på 4 af brødskiverne og placer de resterende 4 stykker brød på æggesalaten. Pak hver sandwich ind i bagepapir og rul det stramt rundt om, så er det nemmere at skære sandwich ud. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar