Iskaffe-tip: Cremet mælkeskum - Frederikke Wærens

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Iskaffe-tip: Cremet mælkeskum

Iskaffe har i den grad været et must i denne varme sommer. Jeg har i hvert fald drukket iskaffe hver dag (næsten). Der er så mange forskellige måder at lave iskaffe på, og jeg har da også efterhånden lavet en del opskrifter:

Iskaffe med nutella

Iskaffe med karamel

Iskaffe med kondenseret mælk

Cremet iskaffe shake

3x iskaffe feat mine søskende

Til denne iskaffe-opskrift har jeg blendet mælken i en blender, hvilket gør den skummende og cremet. Jeg bruger minimælk, men alt andet mælk kan også sagtens bruges f.eks. havremælk! Du kan også skumme mælken ved hjælp af en mælkeskummer.

Iskaffe-tip: Cremet mælkeskum

Ingredienser

Iskaffe med cremet mælkeskum (til 1 glas):

Fremgangsmåde

Iskaffe med cremet mælkeskum:

Lav espresso shot og hæld det op i et glas sammen med isterninger. Blend mælken og hæld den herefter op i glasset. Tilsæt evt. sirup eller anden form for sødemiddel, og rør rundt. Velbekomme!

Serveringsforslag:

Hvad med at drikke en kop iskaffe sammen med en lun hjemmebagt cookie?

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar