Iskaffe har i den grad været et must i denne varme sommer. Jeg har i hvert fald drukket iskaffe hver dag (næsten). Der er så mange forskellige måder at lave iskaffe på, og jeg har da også efterhånden lavet en del opskrifter:
Til denne iskaffe-opskrift har jeg blendet mælken i en blender, hvilket gør den skummende og cremet. Jeg bruger minimælk, men alt andet mælk kan også sagtens bruges f.eks. havremælk! Du kan også skumme mælken ved hjælp af en mælkeskummer.
Iskaffe-tip: Cremet mælkeskum
Ingredienser
Iskaffe med cremet mælkeskum (til 1 glas):Fremgangsmåde
Iskaffe med cremet mælkeskum:
Lav espresso shot og hæld det op i et glas sammen med isterninger. Blend mælken og hæld den herefter op i glasset. Tilsæt evt. sirup eller anden form for sødemiddel, og rør rundt. Velbekomme!
Serveringsforslag:
Hvad med at drikke en kop iskaffe sammen med en lun hjemmebagt cookie?
Skriv endelig en kommentar