Iskaffe har i den grad været et must i denne varme sommer. Jeg har i hvert fald drukket iskaffe hver dag (næsten). Der er så mange forskellige måder at lave iskaffe på, og jeg har da også efterhånden lavet en del opskrifter:
Til denne iskaffe-opskrift har jeg blendet mælken i en blender, hvilket gør den skummende og cremet. Jeg bruger minimælk, men alt andet mælk kan også sagtens bruges f.eks. havremælk! Du kan også skumme mælken ved hjælp af en mælkeskummer.
Iskaffe-tip: Cremet mælkeskum
Ingredienser
Iskaffe med cremet mælkeskum (til 1 glas):Fremgangsmåde
Iskaffe med cremet mælkeskum:
Lav espresso shot og hæld det op i et glas sammen med isterninger. Blend mælken og hæld den herefter op i glasset. Tilsæt evt. sirup eller anden form for sødemiddel, og rør rundt. Velbekomme!
Serveringsforslag:
Hvad med at drikke en kop iskaffe sammen med en lun hjemmebagt cookie?
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar