Sund iskaffeshake - Opskrift på den lækreste sunde iskaffeshake
Opskrifter Livsstil Shop

Kaffesmoothie

Kaffesmoothie – Opskrift på en lækker cremet iskaffeshake med kaffe, banan, avocado, dadler, kakao, mælk, vanilje og honning. Den dejligste forfriskende shake, som kan nydes i solen eller bare indenfor, når den søde tand melder sig. Iskaffeshaken er sødet med banan, honning og dadler, så den er altså uden raffineret sukker. Der er mælk i shaken, men der kan bruges alle slags mælk, både komælk og plantemælk. Opskriften giver 4 store glas, så du kan evt. lave en halvportion, hvis iskaffeshaken kun skal bruges til 1 person. Jeg har også denne opskrift på iskaffeshake, som er i den sødere ende. Rigtig god fornøjelse!

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen. Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Iskaffe, Sundere søde sager til 4-6 personer
Forberedelse 5 min. / Tilberedning 5 min. / I alt 10 min.
Ingredienser

Kaffesmoothie

2 espresso shots

1 avocado, gerne meget blød

3 små bananer, eller 2 store, overmodne

4 dadler, udstenede

1 tsk vaniljepulver, kan undlades

2 spsk kakao

1 tsk honning, eller akaciehonning, kan undlades

5 dl mælk, f.eks. komælk eller plantemælk

En stor håndfuld isterninger

Fremgangsmåde

Kaffesmoothie

Kom alle ingredienserne i en blender og blend det godt til en cremet og ensartet masse. Smag shaken til om der skal mere kaffe i eller flere dadler. Fordel iskaffeshaken i 4 store glas og kom gerne flere isterninger i. Server straks. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.