Is sandwich med biscoff - Is med Biscoff og Bastonge kiks
Opskrifter Livsstil Shop

Is sandwich med Biscoff

Is sandwich med Biscoff – Opskrift på nemme is sandwich med Bastogne kiks og cremet is med Biscoff spread. Biscoff eller Lotus Biscoff, som det hedder, er en spread som smager af Bastogne kiks. Her har jeg blandet Biscoff sammen med kondenseret mælk og vend flødeskum i, for at få den lækreste cremede is med smag af Bastogne. Bastogne kiksene har jeg lagt imellem islaget, så det kan skæres ud til is sandwich. Det er en lækker dessert, som sagtens kan laves et par dage i forvejen. Rigtig god fornøjelse!

 

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.

Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Isdessert til 6-8 personer
Forberedelse 20 min. / Tilberedning 6 t. / I alt + 6 t.
Ingredienser

Is sandwich med Biscoff

1 pakke Bastogne kiks eller Lotus kiks

1 dåse kondenseret mælk

2 store spsk. Biscoff spread

5 dl piskefløde

Fremgangsmåde

Is sandwich med Biscoff

Beklæd en form på 20×20 med bagepapir. Placer Bastogne kiks i bunden (se video).

Rør kondenseret mælk sammen med Biscoff spread, så det kun lige er blandet. Pisk fløden til en let og tynd flødeskum. Vend flødeskummen i Biscoff blandingen og hæld isen på Bastogne kiksene. Placer Bastogne kiks ovenpå og stil isen i fryseren i min. 6 timer, men gerne natten over.

Skær isen ud, sådan så der er en kiks ovenpå og en nedenunder ligesom en sandwich. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.