Is sandwich med biscoff - Is med Biscoff og Bastonge kiks
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Is sandwich med Biscoff

Is sandwich med Biscoff – Opskrift på nemme is sandwich med Bastogne kiks og cremet is med Biscoff spread. Biscoff eller Lotus Biscoff, som det hedder, er en spread som smager af Bastogne kiks. Her har jeg blandet Biscoff sammen med kondenseret mælk og vend flødeskum i, for at få den lækreste cremede is med smag af Bastogne. Bastogne kiksene har jeg lagt imellem islaget, så det kan skæres ud til is sandwich. Det er en lækker dessert, som sagtens kan laves et par dage i forvejen. Rigtig god fornøjelse!

Is sandwich med Biscoff

Opskrift til 6-8 personer
Forberedelse 20 min.
Tilberedning 6 t.
I alt + 6 t.

Ingredienser

Is sandwich med Biscoff

Fremgangsmåde

Is sandwich med Biscoff

Beklæd en form på 20×20 med bagepapir. Placer Bastogne kiks i bunden (se video).

Rør kondenseret mælk sammen med Biscoff spread, så det kun lige er blandet. Pisk fløden til en let og tynd flødeskum. Vend flødeskummen i Biscoff blandingen og hæld isen på Bastogne kiksene. Placer Bastogne kiks ovenpå og stil isen i fryseren i min. 6 timer, men gerne natten over.

Skær isen ud, sådan så der er en kiks ovenpå og en nedenunder ligesom en sandwich. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar