Is med chokolade påskeæg – Opskrift på nem is med chokolade påskeæg og smeltet chokolade. Denne iskage, som laves med lag af is og påskeæg, er super nem og hurtig at lave. Selve ismassen er lavet med fløde og kondenseret mælk. Der er forskellige slags chokolade påskeæg i lagene. Nogle af æggene er Anthon Berg æg med marcipan og nogle er kun med chokolade. Du kan bruge lige de påskeæg, som du bedst kan lide.
Jeg har lavet iskagen i en brødform, men den kan også sagtens laves i en springform. Iskagen er perfekt at servere for gæster efter en middag. Prøv også min opskrift på is med hindbær og mascarpone. Rigtig god fornøjelse!
Is med chokolade påskeæg
Ingredienser
Is med chokolade påskeægFremgangsmåde
Is med chokolade påskeæg
Kom kondenseret mælk og piskefløde i en skål og pisk til en let skum.
Beklæd en brødform med bagepapir og kom lidt af ismassen i bunden. Drys lidt af de hakkede påskeæg på. Dryp smeltet chokolade på. Kom ismasse på og lav endnu et lag og gør dette igen, så der ialt er 3 lag og påskeæg og chokolade på toppen. Stil formen i fryseren i mindst 6 timer, men gerne til dagen efter.
Ved servering skæres isen ud i skiver. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar