Inspiration til kølige sommerdrikke
Drikke
Alle op­skrif­ter

Inspiration til kølige sommerdrikke

Inspiration til kølige sommerdrikke! Sikke dejligt varmt vejr der har ramt os. Endelig er det blevet sommer og i den forbindelse tænkte jeg at dele lidt inspiration og ideer til kølige sommerdrikke her i varmen. Der er ikke noget bedre end at nyde en iskold drik/drink på terrassen til solnedgang sammen med søde venner og familie. Her kommer lidt ideer til at pifte dine sommerdrikke op:

Frys saft/lemonade som isterninger:

Giv dit alkohol smag ved at fryse lemonade eller saftevand ned i enten ispindeforme (kan købes her *reklamelink) eller isterningebakker. Så kan du forsøde din drink samtidig med, at den holdes dejlig kold. Jeg har en del opskrifter på lemonade og saft f.eks. hyldeblomstdrik, rabarberlemonade eller lemonade. Du kan f.eks. gøre det med mousserende vin, gin eller vodka.

Isterninger med spiselige blomster, bær og urter:

Et fint tip er at komme spiselige blomster eller urter i dine isterninger. Det ser smukt ud og giver din drink et ekstra løft. Brug f.eks. stedmoderblomster, kornblomster, skovsyre, hyldeblomster, rosenblade, mynte, rosmarin, blåbær, hindbær, jordbær osv. Isterningebakker kan købes her (*reklamelink).

Glasbeholder med drink:

Hvis du skal holde fest og servere drinks for mange mennesker, så er det genialt at blande drinken og komme den i en glasbeholder. Så kan folk selv tappe fra hanen. Fyld f.eks. beholderen med friske limeskiver, citronskiver og isterninger, så drikken holder sig kold og frisk. Glasbeholder kan købes her (*reklamelink).

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar