Hytteostdip med basilikum - Opsrkfit på dip med hytteost
Opskrifter Livsstil Shop

Hytteostdip med basilikum

Hytteostdip med basilikum – Opskrift på lækker dip lavet med hytteost, basilikum og hvidløg. Hytteostdip er så nemt og virkelig hurtigt at lave. Denne dip med hytteost består af hytteost som blendes med hvidløg, frisk basilikum, salt og peber. Jeg bruger enten den hytteost med 1,5 % fedt i eller den med 4 % fedt i og begge dele smager så godt. I stedet for basilikum kan der bruges andre krydderurter, oliven, soltørrede tomater eller andet godt.

Hytteostdip kan bruges til mange ting, men jeg kan allerbedst lide at dyppe grøntsager i dippen eller bruge den i sandwich. Rigtig god fornøjelse!

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen. Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Sauce, dip til 4 personer
Forberedelse 5 min. / Tilberedning 5 min. / I alt 10 min.
Ingredienser

Hytteostdip med basilikum

500 g hytteost

1 fed hvidløg

1 bundt frisk basilikum

Salt og peber

Fremgangsmåde

Hytteostdip med basilikum

Blend alle ingredienserne sammen til en ensartet og cremet dip. Smag til med salt og peber. Server straks.

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.