Hvidløgsbrød ala caprese
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Hvidløgsbrød ala caprese

Hvidløgsbrød ala caprese – Opskrift på hvidløgsbrød med mozzarella, tomat og basilikum inspireret af den italienske tomatsalat. Brødet er virkelig nem at lave, da man bare kan bruge et købt flute. Jeg har brugt et ciabatta flute. Brødet fyldes med tomatskiver, mozzarella i skiver og frisk basilikum. Efterfølgende pensles brødet med hvidløgsolie og bages. Det er super at servere brødet til en dejlig frisk salat eller som en del af et tapasbord.

Prøv også min opskrift på hvidløgsbrød med ost eller min opskrift på hvidløgssnurrer. Rigtig god fornøjelse!

Hvidløgsbrød ala caprese

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 5 min.
Tilberedning 10 min.
I alt 15 min.

Ingredienser

Hvidløgsbrød ala caprese

Fremgangsmåde

Hvidløgsbrød ala caprese

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Skær dybe riller ned i brødet, uden at skære helt igennem. Fyld rillerne op med tomat, mozzarella og basilikum. Hvis brødet buer, når fyldet kommes i, kan det deles i nogle stykker i stedet for et stort brød. Bland olie og hvidløg sammen og pensl det på brødet. Bag brødet i ca. 10 min. eller indtil osten er gylden. Server straks. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

2 kommentarer
  1. Kan slet ikke få brødet til at forblive intakt. Måtte dele det i 4 stykker, da det begyndte at bue helt vildt når jeg stoppede fyldet ned mellem rillerne??! Selvom mine mozzarella skiver og tomatskiver var meget tyndere end dine. Måske jeg har skåret for mange riller (jeg skar 16)?

    1. Hej Lene
      Jeg har skrevet i opskriften, at hvis brødet buer, når fyldet kommes i, så kan det deles i nogle stykker i stedet for et stort brød 🙂 Jeg håber, at det lykkes! Mvh Frederikke

Skriv en kommentar