Hvidløgsbrød ala caprese
Opskrifter Livsstil Shop

Hvidløgsbrød ala caprese

Hvidløgsbrød ala caprese – Opskrift på hvidløgsbrød med mozzarella, tomat og basilikum inspireret af den italienske tomatsalat. Brødet er virkelig nem at lave, da man bare kan bruge et købt flute. Jeg har brugt et ciabatta flute. Brødet fyldes med tomatskiver, mozzarella i skiver og frisk basilikum. Efterfølgende pensles brødet med hvidløgsolie og bages. Det er super at servere brødet til en dejlig frisk salat eller som en del af et tapasbord.

Prøv også min opskrift på hvidløgsbrød med ost eller min opskrift på hvidløgssnurrer. Rigtig god fornøjelse!

 

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen. Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Hvidløgsbrød til 4 personer
Forberedelse 5 min. / Tilberedning 10 min. / I alt 15 min.
Ingredienser

Hvidløgsbrød ala caprese

1 ciabatteflute

2 tomater, skåret i skiver

2 kugler mozzarella, skåret i skiver

Frisk basilikum

0,5 dl olivenolie

1 fed hvidløg, presset

Fremgangsmåde

Hvidløgsbrød ala caprese

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Skær dybe riller ned i brødet, uden at skære helt igennem. Fyld rillerne op med tomat, mozzarella og basilikum. Hvis brødet buer, når fyldet kommes i, kan det deles i nogle stykker i stedet for et stort brød. Bland olie og hvidløg sammen og pensl det på brødet. Bag brødet i ca. 10 min. eller indtil osten er gylden. Server straks. Velbekomme!

Bedøm denne ret

2 Comments
  1. Kan slet ikke få brødet til at forblive intakt. Måtte dele det i 4 stykker, da det begyndte at bue helt vildt når jeg stoppede fyldet ned mellem rillerne??! Selvom mine mozzarella skiver og tomatskiver var meget tyndere end dine. Måske jeg har skåret for mange riller (jeg skar 16)?

    1. Hej Lene
      Jeg har skrevet i opskriften, at hvis brødet buer, når fyldet kommes i, så kan det deles i nogle stykker i stedet for et stort brød 🙂 Jeg håber, at det lykkes! Mvh Frederikke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.