Hvid chokolademousse med marinerede bær - Opskrift på den bedste chokolademousse

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Hvid chokolademousse med marinerede bær

Hvid chokolademousse med marinerede bær – opskrift på den lækreste, bløde og luftige chokolademousse. Denne chokolademousse med hvid chokolade er et godt bud på en dejlig sommerdessert. Moussen er pyntet med jordbær og hindbær, der er marineret i limesaft, vanilje og rørsukker. En skøn kombination med den søde mousse og de friske syrlige og søde bær. Jeg har serveret moussen i 4 drikkeglas, men den kan også serveres i en stor skål, som stilles på bordet med en ske i. Chokolademousse er så nemt at lave og kan sagtens laves en dag i forvejen, pynten skal dog først på lige inden servering, så det ikke flyder ned igennem moussen. Prøv også min opskrift på lækker chokolademousse med mørk chokolade. Rigtig god fornøjelse!

Hvid chokolademousse med marinerede bær

Opskrift til 4-5 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 15 min.
I alt + 4 t.

Ingredienser

Hvid chokolademousse
Marinerede bær
Derudover

Fremgangsmåde

Hvid chokolademousse

Smelt chokoladen i en skål over vandbad, den må ikke blive for varm. Pisk æggeblommer og flormelis til en lys og luftig æggesnaps. Hæld chokoladen i æggesnapsen i en tynd stråle, imens der piskes ved lav hastighed. Pisk herefter fløden til en let skum og vend den forsigtigt sammen med chokolade-æggeblandingen. Fordel chokolademoussen i ca. 4 portionsglas (eller en stor skål) og stil på køl i ca. 4 timer eller til dagen efter.

Marinerede bær

Kom jordbær og hindbær i en skål og mos det, med en gaffel, sammen med limesaft, vaniljesukker og rørsukker.

Pynt chokolademousse med marinerede bær, friske bær og hakket hvid chokolade lige inden servering. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar