Hoisin nudler med grøntsager - Vegetarisk nudelret med hoisin sauce
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Hoisin nudler med grøntsager

Hoisin nudler med grøntsager – Opskrift på lækker nudelret med hoisin sauce, grøntsager og sprøde spejlæg. Den nemmeste vegetariske nudelret som er perfekt at servere til hverdag. Nudelretten består af stegte grøntsager (sukkerærter, løg, gulerødder og spidskål) som blandes med ægnudler og en skøn sauce med bl.a. hoisin, hvidløg og riseddike. Retten anrettes med sesamfrø og koriander (eller persille).

Denne opskrift er til ca. 2-3 personer, men man kan sagtens gange den op, så der er mad til flere personer eller til flere dage. Retten er vegetarisk, men man kan sagtens tilsætte f.eks. stegt kylling eller oksekød. Prøv også min opskrift på nudelret med chili. Rigtig god fornøjelse!

Hoisin nudler med grøntsager

Opskrift til 2-3 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 15 min.
I alt 25 min.

Ingredienser

Hoisin sauce
Hoisin nudler med grøntsager
Derudover

Fremgangsmåde

Hoisin sauce

Bland ingredienserne sammen til en sauce.

Hoisin nudler med grøntsager

Steg rødløg, gulerødder, spidskål og sukkerærter i lidt olie på en pande.

Kog nudlerne som angivet på parken. Kom nudlerne på panden med grøntsagerne og hæld saucen udover. Bland det godt rundt og lad det stå ved svag varme.

Varm olie op på en pande. Slå 2-3 æg ud på panden og steg dem ved høj varme, så de bliver sprøde, men blommen stadig flydende. Anret nudlerne i skåle med spejlæg på og drys med sesamfrø og koriander. Server straks. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

2 kommentarer

Skriv en kommentar