Den bedste opskrift på hjemmelavet Snickers, smager som rigtig Snickers

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Hjemmelavet Snickers

Hjemmelavet Snickers! Inspireret af den meget dygtige Frida, har jeg prøvet at lave disse hjemmelavede Snickers efter hendes opskrift, og de smager fuldstændig som the real deal. En sød og lidt tung lækkerbisken til eftermiddagshyggen eller kaffen. Snickers stykkerne består af mælkechokolade med peanutbutter, marshmallow fluff med peanutbutter, flødekaramel med saltede peanuts og endnu et lag mælkechokolade med peanutbutter. Jeg siger jer, det smager for vildt! Velbekomme!

Hjemmelavet Snickers

Ingredienser

Hjemmelavet Snickers (ca. 10 styks): Chokoladelag med peanutbutter:
Marshmallow fluff -lag:
Karamel og peanuts lag:
Chokoladelag med peanutbutter:

Fremgangsmåde

Hjemmelavet Snickers:

Chokoladelag med peanutbutter:

Beklæd en rugbrødsform med husholdningsfilm. Smelt chokolade og peanutbutter i en gryde ved svag varme. Rør godt rundt, så det hele er godt fordelt. Hæld det op i formen og sørg for at hele bunden er dækket af chokolade-peanutbutter blandingen. Stil formen på køl, imens du laver næste lag.

Marshmallow fluff -lag:

Smelt marshmallow fluff med peanutbutter i en gryde og rør det godt sammen. Det er noget klistret stads, så brug gerne en dejskraber og gør den våd, så er det meget nemmere at arbejde med. Fordel marshmallow fluff -laget på chokoladebunden og stil på køl.

Karamel og peanuts lag:

Smelt karamellerne i en gryde med fløde og rør det sammen. Bland peanuts i og hæld karamellen på marshmallow fluff laget. Kom på køl igen.

Chokoladelag med peanutbutter:

Smelt chokolade og peanutbutter i en gryde ved svag varme. Rør godt rundt, så det hele er godt fordelt. Hæld det ovenpå karamellaget. Sæt formen på køl indtil servering, helst i et par timer, så chokoladen har sat sig. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

1 kommentar

Skriv en kommentar