Hjemmelavede peanut butter cups – med mørk chokolade og peanut butter fyld. Disse peanut butter cups er vildt nemme og hurtige at lave og så kræver de kun ganske få ingredienser. Man kan lave disse cups på mange forskellige måder. De kan laves veganske, blot ved at udskifte smør med plante smør. De kan også laves sukkerfrie ved at undlade flormelis i peanut butter fyldet. Rigtig god fornøjelse!
Ingredienser
Hjemmelavede peanut butter cups (15 stk.):
300 g mørk chokolade, kan købes her (*reklamelink)
30 g kokosolie
180 g peanut butter
50 g smør, blødt
25 g flormelis
Fremgangsmåde
Hjemmelavede peanut butter cups:
Smelt chokoladen med kokosolien en en lille gryde ved svag varme. Fordel halvdelen af chokoladen i små muffinsforme (kan købes her, *reklamelink) og smør chokoladen lidt opad siderne. Kom muffinsformene på køl. Pisk imens peanut butter, smør og flormelis til det er ensartet. Fordel peanut butter blandingen på den kolde chokolade og kom resten af den smeltede chokolade udover, så den dækker peanut butteren. Kom på køl igen indtil de skal serveres. Velbekomme!
Hejsa kan de fryses?
Ja, det kan de sagtens 🙂