Hasselback kartofler med persille, citron, hvidløg og feta er perfekt tilbehør at servere til en god steg og en lækker salat. En kæmpe favorit hjemme hos mig! Jeg bager kartoflerne med olivenolie, men smeltet smør kan også bruges. Persillen kan også skiftes ud med f.eks. frisk timian, rosmarin eller frisk estragon.
Hasselback kartofler med persille, citron, hvidløg og feta
Ingredienser
Hasselback kartofler (til 4 personer):Fremgangsmåde
Hasselback kartofler:
Tænd ovnen på 200 C. Skyl og rens kartoflerne (de skal beholde skrællen på). Skær tynde skiver i hver kartoffel ved at placere en kartoffel imellem to skærebrætter og skær så halvvejs igennem kartoflen. Læg kartoflerne på en bageplade med med bagepapir. Hak persillen fint og bland med olivenolie og salt. Pensl kartoflerne med persille-olien. Skær citron i skiver og læg imellem kartoflerne sammen med hvidløgsfeddene (med skræl). Bag kartoflerne i ca. 40 minutter og pensl hver kartoffel med mere olie og bag dem yderligere 20 minutter til de er helt sprøde og møre. Smuldr fetaen udover og server kartoflerne med det samme. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar