Græskarfritter med parmesan - Opskrift på græskarfritter med parmesan
Opskrifter Livsstil Shop

Græskarfritter med parmesan

Græskarfritter med parmesan – opskrift på de lækreste sprøde fritter af græskar.  Lækre græskarfritter bagt med krydderurter og parmesan på toppen, som bliver helt sprødt og nærmest karamelliseret. Jeg elsker græskar og jeg elsker pomfritter, så dette er et helt perfekt match. Det er bare med at nyde det, når det er græskarsæson og græskar kan bruges til så mange lækre ting, både i det salte køkken, men også i det søde køkken. Disse græskarfritter kan bruges som tilbehør til f.eks. kød, kylling eller server fritterne som en del af et tapasbord. Prøv også min opskrift på græskarsuppe eller min lækre svampede græskarkage med cream cheese frosting.  Rigtig god fornøjelse!

Tilbehør til 4 personer
Forberedelse 10 min. / Tilberedning 40 min. / I alt 50 min.
Ingredienser

Græskarfritter med parmesan

1 stk. hokkaido græskar, ca. 1,5 kg

Olivenolie

Salt og peber

Frisk estragon eller en anden krydderurt

150 g parmesan, revet

 

Fremgangsmåde

Græskarfritter med parmesan

Tænd ovnen på 200 c varmluft.

Skyld græskar, skær det over, fjern kernerne og skær græskaret i tynde skiver/både. Bland græskar sammen med en smule olivenolie, salt og peber og krydderurter. Fordel det på en bageplade beklædt med bagepapir og drys parmesan udover.

Bag græskarfritterne i ca. 35 minutter indtil osten har taget farve og græskar og har taget farver. Bag evt. på grillfunktion i ca. 10 minutter, hvis græskarfritterne ikke er blevet sprøde. Server straks. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.