Hasselback caprese - Opskrift på hasselback tomater med mozzarella
Opskrifter Livsstil Shop

Hasselback caprese

Hasselback caprese – Opskrift på hasselback tomater med mozzarella, basilikum og pesto ala caprese salaten. Disse tomater er lavet som hasselback kartofler, dog uden at blive bagt, men i stedet fyldt med mozzarella skiver og pyntet med basilikumspesto og friske basilikumblade. Jeg har brugt store blommetomater, da de er aflange i formen og bedre kan skæres ud på denne måde.

En caprese salat består af tomater, mozzarella og basilikum. Hasselback caprese er en sjov måde at servere denne populære italienske salat på. Den kan serveres som en forret med lækkert brød til. Prøv også denne opskrift på hvidløgsbrød ala caprese. Rigtig god fornøjelse!

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen. Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Salat, tilbehør til 6-8 personer
Forberedelse 15 min. / Tilberedning 10 min. / I alt 25 min.
Ingredienser

Hasselback caprese

6 store blommetomater

2 mozzarella kugler, skåret i skiver

Pesto, f.eks. denne

Frisk basilikum

Fremgangsmåde

Hasselback caprese

Skær dybe riller ned i tomaterne, uden at skære helt igennem. Fyld rillerne op med mozzarella. Pynt med pesto og basilikum. Server straks. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.