Hasselback caprese - Opskrift på hasselback tomater med mozzarella
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Hasselback caprese

Hasselback caprese – Opskrift på hasselback tomater med mozzarella, basilikum og pesto ala caprese salaten. Disse tomater er lavet som hasselback kartofler, dog uden at blive bagt, men i stedet fyldt med mozzarella skiver og pyntet med basilikumspesto og friske basilikumblade. Jeg har brugt store blommetomater, da de er aflange i formen og bedre kan skæres ud på denne måde.

En caprese salat består af tomater, mozzarella og basilikum. Hasselback caprese er en sjov måde at servere denne populære italienske salat på. Den kan serveres som en forret med lækkert brød til. Prøv også denne opskrift på hvidløgsbrød ala caprese. Rigtig god fornøjelse!

Hasselback caprese

Opskrift til 6-8 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 10 min.
I alt 25 min.

Ingredienser

Hasselback caprese

Fremgangsmåde

Hasselback caprese

Skær dybe riller ned i tomaterne, uden at skære helt igennem. Fyld rillerne op med mozzarella. Pynt med pesto og basilikum. Server straks. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar