Halloumi pasta – Opskrift på nem og cremet pastaret med halloumi, tomater, oregano og pinjekerner. Denne vegetariske pastaret er super cremet og virkelig nem at lave. Pastaretten består af halloumi som skæres i tern og steges gylden på en pande. Herefter steges løg og hvidløg med peberfrugt, tomater skåret i halve, tomatpure, madlavningsfløde og chiliflager. Der vendes friskkogt rigatoni pasta i saucen sammen med den stegte halloumi. Jeg serverer denne pastaret med ristede pinjekerner og frisk oregano på toppen. Man kan også sagtens servere den med fintrevet parmesan.
Jeg har her brugt rigatoni pasta, men man kan også servere den med andre slags pastaer.
Prøv også mine andre pastaretter, f.eks. denne pastaret med rødbedesauce eller denne pastaret med cremet pestosauce. Rigtig god fornøjelse!
Halloumi pasta
Ingredienser
Halloumi pastaFremgangsmåde
Steg halloumien gylden på en tør pande. Kom halloumi i en skål.
Svits løg og hvidløg på panden i olivenolie. Tilsæt tomater og peberfrugt og steg dem med. Tilsæt tomatpure. Hæld madlavningsfløde på og smuldr grøntsagsbouillon i. Lad det stå og simre.
Kog pastaen i saltet vand.
Hæld pastavand i saucen, rør rundt og smag til med salt, peber og chiliflager. Vend pasta og halloumi i saucen og server pastaretten med pinjekerner og frisk oregano. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar