Green Goddess blomkål – Opskrift på bagt blomkål vendt med Green Goddess dressing med hytteost og cashewnødder. Green Goddess er normalt en spidskålssalat med en syrlig grøn pesto-dressing. Her har jeg dog lavet den lidt om, ved at lave dressingen med bl.a. hytteost, så den bliver ekstra fyldig og cremet. Dressingen vendes sammen med bagte blomkålsbuketter og pyntes med ristede cashewnødder, citronskal og persille. Det er perfekt tilbehør at servere til en middag f.eks. sammen med stegte kartofler med hvidløg og farsbrød med bacon.
De bagte blomkål kan sagtens laves dagen inden og også dressingen. Så skal det hele blot vendes sammen på dagen, hvor det skal serveres. Rigtig god fornøjelse!
Green Goddess blomkål
Ingredienser
Bagt blomkålFremgangsmåde
Bagt blomkål
Tænd ovnen på 200 C varmluft.
Del blomkålen i små buketter og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Dryp med olie, salt og peber. Bag i ovnen i 25 min. Lad det bagte blomkål afkøle lidt.
Green Goddess dressing
Blend alle ingredienserne sammen til en cremet og ensartet dressing.
Vend bagt blomkål sammen med Green Goddess dressing. Rist cashewnødderne på en pande til de tager farve. Drys ristede cashewnødder over blomkålen sammen med revet citronskal og hakket persille. Server straks eller opbevar på køl indtil servering. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar