Græske smashed tacos - Smashed tacos med græsk fyld
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Græske smashed tacos

Græske smashed tacos – Opskrift på de lækreste tacos inspireret af græsk salat. Disse tacos er så gode og nemme at lave. Krydret kød fordeles og presses ud på tortilla pandekager, som så steges på panden.  Hvorefter tacos toppes med iceberg salat, tomater, marinerede løg, peberfrugt, . Det er en super lækker aftensmad, som nemt kan laves på dage, hvor det gerne skal gå stærkt med aftensmaden. Prøv også min opskrift på Big Mac tacos. Rigtig god fornøjelse!

Græske smashed tacos

Græske retter til 4 personer
Forberedelse 20 min.
Tilberedning 20 min.
I alt 40 min.

Ingredienser

Marinerede løg
Rørt feta
Græske smashed tacos

Fremgangsmåde

Marinerede løg

Vend løgskiverne med oregano, hvidvinseddike, olivenolie, salt og peber. Lad det stå og trække i 10 min.

Rørt feta

Rør feta sammen med oregano, hvidvinseddike, olivenolie og stil det på køl indtil brug.

Græske smashed tacos

Bland hakket oksekød med krydderier. Fordel kødet på de 4 tortilla pandekager og pres det godt ud til kanten. Steg pandekagerne med kødsiden ned mod panden i 2-3 min. Vend pandekagerne om og steg i yderligere 2 min. Når de allesammen er stegt pyntes de med salat, agurk, peberfrugt, tomater, oliven, marinerede løg og rørt feta. Server straks. Velbekommen!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar