Gnocchi med tomatsauce og mozzarella - Frederikke Wærens
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Gnocchi med tomatsauce og mozzarella

Gnocchi med tomatsauce og mozzarella – Opskrift på lækker hverdagsret med gnocchi i fad med tomatsauce, mascarpone, rød pesto, spinat og mozzarella. Denne ret er utrolig nem og hurtig at lave. Retten laves ved at stege hvidløg og rødløg og derefter gnocchi. Det hældes i et fad, hvorefter saucen laves med tomatsauce, mascarpone, rød pesto og spinat. Hele herligheden bages i fadet med frisk mozzarella på.

Jeg bruger en tomatsauce/passata på flaske, som kan købes i forskellige udgaver i de fleste supermarkeder. Det er super nemt at bruge sådan en tomatsauce, når man vil lave mad med kort tilberedningstid.

Retten kan spises som den er eller serveres med frisk grøn salat med f.eks. rucola, romaine salat, tynde skiver agurk og denne vinaigrette. Prøv også min andre opskrifter på mad i fad. Rigtig god fornøjelse!

Gnocchi med tomatsauce og mozzarella

Mad i fad til 4 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 30 min.
I alt 40 min.

Ingredienser

Gnocchi med tomatsauce og mozzarella

Fremgangsmåde

Gnocchi med tomatsauce og mozzarella

Tænd ovnen på 225 C varmluft.

Svits løg og hvidløg på en pande i olivenolie. Tilsæt gnocchi og lad dem stege med i et par minutter. Hæld det op i et ovnfast fad og lav saucen.

Hæld tomatsaucen på panden og tilsæt mascarpone og rød pesto. Lad det simre lidt. Tilsæt spinat og lad det falde sammen. Hæld saucen udover gnocchi og kom mozzarella på. Bag i ovnen i ca.15-18 min.

Server straks med revet parmesan. Velbekomme!

 

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar