Glutenfrie ostevafler – opskrift på de lækreste glutenfrie ostevafler med revet mozzarella og revet cheddar. Disse vafler smager virkelig godt, og de er meget nemme at lave. Jeg viste jer vaflerne på min story på Instagram, og I var ret vilde efter at få en opskrift på dem. Vaflerne består kun af æg, creme fraiche, ost og krydderier. De kan enten spises med toppings på, som f.eks. laks, kylling, pesto, hummus og grøntsager eller de kan klappes sammen om ost og skinke og varmes i en toaster. Vaflerne kan pakkes ind i staniol og opbevares på køl i ca. 4-5 dage eller de kan fryses ned og blot varmes i ovnen eller på en brødrister. Prøv også mine søde glutenfrie vafler med citron, flødeskum og bær eller helt klassiske sprøde vafler. Rigtig god fornøjelse!
Glutenfrie ostevafler
Ingredienser
Glutenfrie ostevaflerFremgangsmåde
Glutenfrie ostevafler
Kom æg, creme fraiche og krydderier i en skål og blend det med en stavblender. Tilsæt herefter revet ost og rør rundt. Lad vaffeldejen stå og hvile, imens dit vaffeljern varmer op.
Bag vaflerne i ca. 2-3 minutter eller indtil de er gyldne og sprøde. Læg de færdigbagte vafler på en rist og lad dem afkøle. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar