Glutenfrie ostevafler – opskrift på de lækreste glutenfrie ostevafler med revet mozzarella og revet cheddar. Disse vafler smager virkelig godt, og de er meget nemme at lave. Jeg viste jer vaflerne på min story på Instagram, og I var ret vilde efter at få en opskrift på dem. Vaflerne består kun af æg, creme fraiche, ost og krydderier. De kan enten spises med toppings på, som f.eks. laks, kylling, pesto, hummus og grøntsager eller de kan klappes sammen om ost og skinke og varmes i en toaster. Vaflerne kan pakkes ind i staniol og opbevares på køl i ca. 4-5 dage eller de kan fryses ned og blot varmes i ovnen eller på en brødrister. Prøv også mine søde glutenfrie vafler med citron, flødeskum og bær eller helt klassiske sprøde vafler. Rigtig god fornøjelse!
Glutenfrie ostevafler
Ingredienser
Glutenfrie ostevaflerFremgangsmåde
Glutenfrie ostevafler
Kom æg, creme fraiche og krydderier i en skål og blend det med en stavblender. Tilsæt herefter revet ost og rør rundt. Lad vaffeldejen stå og hvile, imens dit vaffeljern varmer op.
Bag vaflerne i ca. 2-3 minutter eller indtil de er gyldne og sprøde. Læg de færdigbagte vafler på en rist og lad dem afkøle. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar