Denne glutenfri pizzabund er så lækker! Jeg har i noget tid prøvet at finde frem til den helt perfekte glutenfrie pizza, som ikke er alt for æggekage agtig. Denne bund bliver godt sprød, og er ret tæt på at være en rigtig pizzabund. Jeg har toppet min pizza med tomatsauce, frisk mozzarella, parmaskinke og frisk basilikum – min favorit kombination. Bunden er perfekt til dig der spiser LCHF, Keto eller bare gerne vil undgå gluten. God fornøjelse!
Glutenfri pizzabund
Ingredienser
Glutenfri pizzabund:
200 g revet ost
60 g flødeost
1 æg
1 tsk. oregano
170 g blomkål, finthakket
50 g mandelmel, gerne hjemmelavet
Forslag til fyld:
Tomatsauce
Mozzarella
Parmaskinke
Frisk basillikum
Fremgangsmåde
Glutenfri pizzabund:
Kom revet ost og flødeost i en skål og smelt det i mikroovnen. Det skal ikke smeltes helt, men blot så det kan røres rundt. Tilsæt æg og oregano og rør det godt rundt. Hak blomkål og mandler helt fint i en minihakker eller foodprocessor og rør det i blandingen. Bred pizzabunden ud på en bageplade med bagepapir. Det er nemmest at gøre det med våde fingre. Sørg for at pizzabunden er så tynd som muligt. Bag bunden ved 200 C varmluft i 20-25 minutter til bunden har fået farve.
Kom fyldet på og bag pizzaen yderligere ca. 15 minutter. Velbekomme!