Gin og tonic med solbær - Opskrift på cocktail med solbær
Opskrifter Livsstil Shop

Gin og tonic med solbær

Gin og tonic med solbær. En lækker drink med solbærsaft. Forleden lavede jeg hjemmelavet solbærsaft og det har jeg brugt i denne friske gin og tonic med solbær. Den er virkelig nem at lave og perfekt til den kommende weekend. Du kan enten bruge hjemmelavet solbærsaft eller en saft der købes i supermarkedet. Denne cocktail er perfekt at nyde i solen eller som en velkomstdrink til fester. Prøv også min cocktail med passionsfrugt, Gin Hass med mango og den lækreste gin og tonic med rabarber og hyldeblomst. Rigtig god fornøjelse!

Cocktail til 1 personer
Forberedelse 5 min. / Tilberedning 5 min. / I alt 5 min.
Ingredienser

Gin og tonic med solbær (opskrift til 1 glas)

2 cl solbærsaft, se opskrift her

4 cl gin

1 dl tonic vand

Isterninger

Evt. frisk mynte eller citronmelisse

 

Fremgangsmåde

Gin og tonic med solbær

Kom solbærsaft, gin og tonic vand op i et glas. Top med isterninger og frisk citronmelisse. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.