Fudge med smag af havregrynskugler. Det lyder for godt til at være sandt, ikk? Jeg tænker, at I sagtens kan klare endnu en juleopskrift, så derfor er denne opskrift en bonus opskrift i min julekalender her på bloggen. Nemme fudge stykker, som alle kan lave og som kun kræver få ingredienser. Fudgen kan holde sig på køl i ca. 14 dage. God fornøjelse!
Fudge med smag af havregrynskugler
Ingredienser
Fudge med smag af havregrynskugler:Fremgangsmåde
Fudge med smag af havregrynskugler:
Smelt chokolade og smør sammen i en skål over vandbad. Hæld den kondenserede mælk i en skål. Kør havregryn, kokosmel, så det bliver blandet godt rundt og havregrynene bliver hakket fint. Bland alle tingene sammen i skålen med kondenseret mælk og tilsæt kaffen. Sørg for at det hele er rørt godt sammen. Hæld massen i en form beklædt med bagepapir, drys med kokosmel og stil på køl i mindst 4 timer, men helst natten over. Skær ud i små firkanter og server. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar
Skal kaffen være i pulver eller flydende form? ?
Hov, det har jeg helt glemt at skrive! Jeg brugte flydende, men pulver kan også bruges 🙂
Hej hvor længe kan de holde ? Og kan man fryse dem ned evt ? 🙂
De kan holde sig i ca. 14 dage 🙂 Jeg har ikke prøvet at fryse dem ned, men det tror jeg sagtens man kan! God fornøjelse 🙂
Der står havregrynene blir hakket fint?
Skal de evt i minihakker inden eller kan de blive hakke fint ved at røre rundt? ?
I en minihakker 🙂
Hvor stor form bruger du og ca hvor mange karameller kommer der ud af en sats?