Fudge med pebernødder – Opskrift på den nemmeste og lækreste fudge med mørk chokolade, kondenseret mælk og knuste pebernødder. Denne fudge er så nem og tager 10 min. at lave. Fudgen består nemlig kun af 3 ingredienser: Kondenseret mælk, smeltet mørk chokolade og pebernødder. Den kondenserede mælk røres sammen med den smeltede chokolade til en blank og tyk masse. Så tilsættes knuste pebernødder og massen kommes i en form og stilles på køl. Herefter kan den skæres ud til firkanter og nydes.
Fudge er perfekt at servere i julen og her er fudgen også lavet med noget, som er meget julet, nemlig pebernødder. Pebernødderne kan være den hjemmelavede slags, men de kan selvfølgelig også være den købte slags. Måske har står du og har nogle poser med pebernødder tilovers fra julen? Så er denne fudge perfekt til at få brugt julens rester op på. Prøv også min opskrift på fudge med hvid chokolade og tyrkisk peber.
Fudgen kan holde sig på køl i 1-2 uger i en lufttæt beholder. Rigtig god fornøjelse!
Fudge med pebernødder
Ingredienser
Fremgangsmåde
Smelt chokoladen i en skål over vandbad. Rør kondenseret mælk forsigtigt i den smeltede chokolade til en tyk og blank masse. Vend tilsidst knuste pebernødder i (gem lidt til at drysse på toppen).
Fordel massen i en form på ca. 20×20 cm beklædt med bagepapir eller husholdningsfilm eller i bunden af en brødform. Drys med pebernødder og stil fudgen på køl i ca. 2 timer eller indtil fudgen har sat sig. Skær fudgen ud i stykker og server. De kan opbevares på køl i en lufttæt beholder. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar