Fudge med juleskum - Opskrift på hjemmelavet fudge med smag af juleskum

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Fudge med juleskum

Glædelig 2. december! I dag byder min julekalender på hjemmelavet fudge med juleskum. I tog så godt imod min fudge opskrift i fredags, så nu har jeg videreudviklet på den. Jeg er sikker på, at de fleste kender juleskum, som er sådan nogle skumnisser og figurer med smag af vanilje og jordbær. Jeg har klippet skummet ud i små stykker og kogt det sammen med resten af ingredienserne til fudgen og så får fudgen et lidt lyserødt skær. Rigtig god fornøjelse!

Fudge med juleskum

Opskrift til 10-12 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 2 t.
I alt 2 t. 10 min.

Ingredienser

Fudge med juleskum(ca. 40 stk.)

Fremgangsmåde

Fudge med juleskum

Kom piskefløde, sukker, sirup og juleskum i en tykbundet gryde og kog det op, imens du rører i gryden undervejs. Kog massen til den når 124 C. Det tager ca. 25-30 minutter. Tag herefter gryden af varmen og tilsæt smør og hvid chokolade og rør det godt rundt til det hele er smeltet.

Beklæd en form på  21 x 21 cm med bagepapir og hæld fudgen i formen. Stil formen på køl indtil fudgen har sat sig (tager ca. 1-2 timer) og skær den ud i lige store stykker og server. Opbevar fudgen på køl i en lufttæt beholder (den kan holde sig i et par uger på køl). Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

3 kommentarer

Skriv en kommentar