Opskrift på nem og lækker fudge med Dumle og peanuts
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Fudge med Dumle og peanuts

En nem fudge med Dumle og peanuts, som ikke kræver mange ingredienser, og som er perfekt “last minute” konfekt. Lav den i dag og server den i morgen, hvor det jo er den store aften! De fleste er vidst vågnet op til synet af sne hertil morgen, bare ikke mig… øv!  Eller jo det sner, men det bliver ikke liggende og så tæller det altså ikke! Nu er der kun en opskrift tilbage i min julekalender her på bloggen, og hvor har I bare været gode til at bage løs og bruge mine opskrifter – det er jeg bare SÅ taknemmelig for. Tusind tak fordi I gider at følge med!  Nu vare det ikke længe før jeg begynder at poste inspiration til Nytårskager! Rigtig dejlig lillejuleaften (med eller uden sne).

Fudge med Dumle og peanuts

Ingredienser

Fudge med Dumle og peanuts

Fremgangsmåde

Fudge med Dumle og peanuts

Smelt chokolade og smør i en skål over vandbad. Kom blandingen i en skål sammen med kondenseret mælk. Kom Dumle og peanuts i og rør det hele sammen. Sørg for at det hele er rørt godt sammen. Hæld massen i en form beklædt med bagepapir, drys med lidt ekstra peanuts og Dumle og stil på køl i mindst 4 timer, men helst natten over. Skær ud i små firkanter og server. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

1 kommentar
  1. Hej Frederikke
    Mangler der ikke noget tekst i opskriften? Skal chokoladen og smør smelter over vandbad? Og skal der ikke stå skål end skal?
    Skal massen slet ikke koges op eller noget?

Skriv en kommentar