En nem fudge med Dumle og peanuts, som ikke kræver mange ingredienser, og som er perfekt “last minute” konfekt. Lav den i dag og server den i morgen, hvor det jo er den store aften! De fleste er vidst vågnet op til synet af sne hertil morgen, bare ikke mig… øv! Eller jo det sner, men det bliver ikke liggende og så tæller det altså ikke! Nu er der kun en opskrift tilbage i min julekalender her på bloggen, og hvor har I bare været gode til at bage løs og bruge mine opskrifter – det er jeg bare SÅ taknemmelig for. Tusind tak fordi I gider at følge med! Nu vare det ikke længe før jeg begynder at poste inspiration til Nytårskager! Rigtig dejlig lillejuleaften (med eller uden sne).
Fudge med Dumle og peanuts
Ingredienser
Fudge med Dumle og peanutsFremgangsmåde
Fudge med Dumle og peanuts
Smelt chokolade og smør i en skål over vandbad. Kom blandingen i en skål sammen med kondenseret mælk. Kom Dumle og peanuts i og rør det hele sammen. Sørg for at det hele er rørt godt sammen. Hæld massen i en form beklædt med bagepapir, drys med lidt ekstra peanuts og Dumle og stil på køl i mindst 4 timer, men helst natten over. Skær ud i små firkanter og server. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar
Hej Frederikke
Mangler der ikke noget tekst i opskriften? Skal chokoladen og smør smelter over vandbad? Og skal der ikke stå skål end skal?
Skal massen slet ikke koges op eller noget?