Frøsnappere med flødeost og oregano – Opskrift på lækre frøsnappere med butterdej, flødeost, revet ost og oregano. Disse frøsnappere eller butterdejstænger er så lækre og virkelig nemme at lave. Frøsnapperne består af butterdej som smøres med flødeost og drysses med revet ost og oregano. Dejen foldes sammen og drysses med både sesamfrø og blå birkes. Herefter skæres dejen ud i strimler, som snoes og så bages. Det smager så lækkert og de er perfekte at bruge som snacks og på et tapasbord.
De fleste laver frøsnappere med pikantost og med en gærdej, men det er så hurtigt og nemt at lave med butterdej. Man kan også sagtens lave dem med en købt pizzadej, hvis man ikke vil stå at lave dejen selv. Prøv også min opskrift på pizzatwisters. Rigtig god fornøjelse!
Frøsnappere med flødeost og oregano
Ingredienser
Frøsnappere med flødeost og oreganoFremgangsmåde
Frøsnappere med flødeost og oregano
Tænd ovnen på 200 C varmluft.
Rul butterdejen ud på bagepapiret. Smør flødeosten ud på butterdejen, drys med revet ost og oregano. Fold dejen så den ligger dobbelt. Pensl dejen med vand. Drys skiftevis sesamfrø og blå birkes på dejen. Skær dejen i 8-10 stimler og sno strimlerne. Læg dem på bagepapiret på en bageplade og bag dem i ca. 20 min. Server straks. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar