Frisk salat med skaldyr og dilddressing

SE ALLE MINE OPSKRIFTER TIL PÅSKEFROKOSTEN HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Frisk salat med skaldyr og dilddressing

Frisk salat med skaldyr og dilddressing! En skøn salat som min mormor altid laver til den årlige familiejulefrokost og også til påskefrokost. Den er nem at lave og er perfekt til forret med hjemmebagt brød til. Jeg har brugt Kutter rejer og krebsehaler, men det smager også lækkert med f.eks. store Tigerrejer. Rigtig god fornøjelse!

Jeg håber, at I nyder det gode påskevejr ligeså meget, som jeg gør i disse dage. Det er så skønt at have ferie, når vejret er godt!

Frisk salat med skaldyr og dilddressing

Ingredienser

Frisk salat med skaldyr (til 4 personer):
Dilddressing:

Fremgangsmåde

Frisk salat med skaldyr:

Ordn aspargesene og hæld kogende vand udover dem og lad dem blanchere i et par minutter. Skær dem herefter ud i nogle stykker. Snit salaten, skær avocadoerne i skiver og grapefrugterne i filter. Hæld væsken fra rejerne og krebsehalerne.

Dilddressing:

Rør alle ingredienserne sammen til en dejlig dressing.

Anret salaten på et fad og server brød og dressing til. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar