French toast med fyld
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

French toast med fyld

French toast med fyld – Opskrift på french toast fyldt med nutella og peanutbutter. French toast eller arme riddere, som de hedder på dansk, er brød der vendes i en blanding af æg, mælk, sukker og kanel. Derefter steges brødet i smør og serveres, som det er eller med flormelis, bær eller sirup. Her har jeg lavet french toast deluxe, hvor jeg har smurt brødskiverne med peanutbutter og nutella og det smager vidunderligt! Jeg har drysset de færdige french toast med flormelis.

French toast er en god måde at få brugt noget daggammelt brød op på. Jeg har brugt en rest sødmælksfranskbrød, men alt andet brød kan også bruges. Rigtig god fornøjelse!

French toast med fyld

Opskrift til 2 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 10 min.
I alt 20 min.

Ingredienser

French toast med fyld

Fremgangsmåde

French toast med fyld

Smør en skive brød peanutbutter, læg en skive brød ovenpå og smør denne med nutella. Læg endnu en skive brød på, sådan at du har en tre-dobbelt sandwich. Gør det samme med de resterende 3 skiver brød.

Pisk æg æg og mælk sammen og tilsæt sukker og kanel. Vend sandwichene i æggemassen og steg dem sprøde på begge sider på en pande med rigeligt smør. Drys med flormelis og server straks. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar