French toast med fyld
Opskrifter Livsstil Shop

French toast med fyld

French toast med fyld – Opskrift på french toast fyldt med nutella og peanutbutter. French toast eller arme riddere, som de hedder på dansk, er brød der vendes i en blanding af æg, mælk, sukker og kanel. Derefter steges brødet i smør og serveres, som det er eller med flormelis, bær eller sirup. Her har jeg lavet french toast deluxe, hvor jeg har smurt brødskiverne med peanutbutter og nutella og det smager vidunderligt! Jeg har drysset de færdige french toast med flormelis.

French toast er en god måde at få brugt noget daggammelt brød op på. Jeg har brugt en rest sødmælksfranskbrød, men alt andet brød kan også bruges. Rigtig god fornøjelse!

 

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen. Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

French toast til 2 personer
Forberedelse 10 min. / Tilberedning 10 min. / I alt 20 min.
Ingredienser

French toast med fyld

6 skiver brød

2 spsk. peanutbutter

2 spsk. nutella

2 æg

1 dl mælk

1 spsk. sukker

1 tsk. kanel

Fremgangsmåde

French toast med fyld

Smør en skive brød peanutbutter, læg en skive brød ovenpå og smør denne med nutella. Læg endnu en skive brød på, sådan at du har en tre-dobbelt sandwich. Gør det samme med de resterende 3 skiver brød.

Pisk æg æg og mælk sammen og tilsæt sukker og kanel. Vend sandwichene i æggemassen og steg dem sprøde på begge sider på en pande med rigeligt smør. Drys med flormelis og server straks. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.