Fredagshygge: Chokoladebarer med saltkiks og karamel - Chokoladebarer med TUC kiks
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Fredagshygge: Chokoladebarer med saltkiks og karamel

Fredagshygge: Chokoladebarer med saltkiks og karamel. Det er fredag, og det betyder, at det atter er tid til fredagshygge, som i dag byder på lækre chokolade barer/bidder med saltkiks aka TUC kiks og Riesen karameller. En virkelig nem og hurtig chokoladesnack til fredagshyggen. Denne snack minder utrolig meget om en kiksekage, dog i en lidt mere enkelt version og med ganske få ingredienser. Du kan tilsætte lige det du vil til chokoladen f.eks. nødder, rosiner, dit yndlings slik osv. Jeg har brugt 70 % chokolade, men prøv også med mælkechokolade og hvid chokolade. Rigtig god fornøjelse!

Fredagshygge: Chokoladebarer med saltkiks og karamel

Opskrift til 12-14 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning + 2 t.
I alt + 2 t.

Ingredienser

Chokoladebarer med saltkiks og karamel

Fremgangsmåde

Chokoladebarer med saltkiks og karamel

Smelt chokoladen i en skål over vandbad. Knus kiksene og skær karamellerne over i 2 og bland sammen med det smeltede chokolade. Beklæd en brødform med husholdningsfilm og hæld massen i formen. Stil formen på køl i et par timer, men gerne flere timer, så chokoladen kan størkne helt. Skær herefter massen ud i skiver/stykker og server. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar