Flammkuchen - Den lækreste sprøde pizza med creme fraiche, løg og bacon - Frederikke Wærens
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Flammkuchen – Den lækreste sprøde pizza med creme fraiche, løg og bacon

Flammkuchen eller Tarte Flambé er en tysk fransk tynd og sprød pizza med creme fraiche, løg og bacon. Det smager skønt! Sidst jeg smagte det var til afterski, da jeg var på skiferie 🙂 Flammkuchen kan serveres som en forret, snack, natmad, som tilbehør til salater og supper. Her kommer opskriften:

Flammkuchen – Den lækreste sprøde pizza med creme fraiche, løg og bacon

Ingredienser

Flammkuchen (1 stk.):
Fyld:
Pynt:

Fremgangsmåde

Flammkuchen:

Tænd ovnen på 250 C med en bageplade i ovnen. Smuldr smørret i en skål med mel, salt og sukker. Tilsæt mælken og ægget og saml dejen. Hæld dejen ud på et meldrysset bord og ælt dejen. Rul dejen meget tyndt ud og læg den over på et stykke bagepapir. Rør creme fraiche og hvidløgsost sammen og smør det ud på dejen. Skær løgene ud og fordel dem på dejen sammen med bacon. Drys revet muskatnød og peber på. Tag den varme bageplade ud af ovnen og læg flammkuchen på bagepladen med bagepair og bag i ovnen i ca. 25 minutter til den er sprød og gylden. Inden servering drysses purløg udover. Server straks. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar